Comfort, efficiency en duurzaamheid
Loqio Building Intelligence
Het laagdrempelige gebouwbeheersysteem voor het MKB
Verlichting
In samenwerking met ons zusterbedrijf LDR Lighting voorzien we uw bedrijfsgebouw van energiezuinige led-verlichting, die automatisch op basis van aanwezigheid en de intensiteit van het omgevingslicht wordt geschakeld. Dit leidt direct tot kostenbesparing en meer comfort. Uiteraard kunt u ook op afstand de verlichting bedienen.
Verwarming & koeling
Verwarming en koeling zijn in veel gebouwen de grootste energieverbruikers. Loqio helpt u bij het optimaal inzetten van duurzame energiebronnen. Wij zorgen voor een slimme, energiebesparende en bivalente aansturing van warmtepompen, infraroodpanelen, zonneboilers en cv-houtkachels.
Beveiliging
Ons systeem integreert meldingen van de aanwezigheidsdetectie en rookdetectie met beelden van surveillancecamera's. U kunt een onbeperkt aantal alarmzones instellen.
Meten en regelen
Optimaliseer uw bedrijfsvoering door productieprocessen te monitoren en apparaten of machines vraaggestuurd in- en uit te schakelen. Slimme sensoren kunnen bijvoorbeeld slijtage vaststellen voordat er defecten optreden.
Schaalbaar en betaalbaar

Vindt u smart home producten ongeschikt om uw bedrijfspand mee te automatiseren en de gevestigde oplossingen voor de commerciële gebouwautomatisering veel te duur? Dan biedt Loqio de oplossing.

Wij combineren commodity hardware met slimme software om gebouwautomatisering betaalbaar te maken voor het MKB en de agrarische sector. Of het nu gaat om het op afstand bedienbaar maken van enkele apparaten of een gebouwbeheersysteem met integratie van verlichting, verwarming, energiemonitoring en beveiliging, wij kunnen voor elke wens een aantrekkelijke oplossing bieden. Wij demonstreren u graag de mogelijkheden.

Grenzeloos veelzijdig

Ons modulaire platform is gebaseerd op de fundamentele technieken van het web en ondersteunt alle belangrijke standaarden voor smart homes en industriële gebouwautomatisering. Of het nu gaat om javascript, svg, php, xml, json, modbus, knx, enocean, z-wave of bluetooth: wij spreken de taal.

Dit betekent dat ons team van hardwarespecialisten en software-ontwikkelaars snel maatwerkoplossingen en integraties met externe diensten kan realiseren. Zo leveren wij u voor elke wens een passende en aantrekkelijk geprijsde oplossing.

SONY DSC
Leonie de Wit
Logies Groot Okhorst
Manager

Loqio heeft de verlichting en verwarming van onze accommodatie slim gemaakt. Dankzij een koppeling met het boekingssysteem wordt de verwarming automatisch geregeld op basis van bezetting. Meer comfort voor onze gasten en een lagere energierekening!

Specificaties

Een automatiseringssysteem bestaat uit een besturingseenheid die modulair uitgebreid kan worden met sensoren en outputs om apparaten te regelen. Afhankelijk van de situatie kan er gekozen worden voor bedrade, draadloze of powerline communicatie.
Besturingseenheid
ARM Cortex-A53 64-bit quad-core processor
2 GB werkgeheugen
8 GB tot 64 GB solid state opslag
Gigabit ethernet
3000 mAh noodstroomvoorziening
Energieverbruik < 2,5 W
Ondersteunde hardware
1-Wire
DigitalStrom
DMX lichttechniek
KNX
LCN
Modbus
M-Bus
Siemens plc's
EnOcean
ZigBee
Z-Wave
Wilt u meer
weten?
Heeft u vragen of bent u benieuwd wat ons team van specialisten voor u kan betekenen?
Wij demonstreren graag de mogelijkheden!