Energiemonitoring

Haarscherp inzicht in energiegebruik

Loqio Energiemanagement brengt gedetailleerd alle energiestromen in een gebouw in kaart, zodat er effectief en doorlopend aan energiebesparing gewerkt kan worden.

Gecombineerd met een slimme besturing van klimaatinstallaties en laadvoorzieningen zorgen we voor lagere energiekosten en maken we het mogelijk om het elektrische wagenpark verder op te schalen.

Meer over energiemonitoring »

Smart charging

Laden op zonne-energie en dynamische prijzen

Slim laden is dé oplossing om laadkosten te verlagen en laadpleinen op te schalen zonder afhankelijk te zijn van capaciteitsuitbreiding van de elektrische aansluiting.

Loqio smart charging gaat een stap verder dan dynamische load balancing. Ons energiemanagementsysteem anticipeert op de toekomst en verschuift laadsessies naar momenten met lage energieprijzen of overtollige opwek om laden goedkoper en duurzamer te maken.

Meer over slimme laadpleinen »

Sensoring

Optimaliseer bezetting en luchtkwaliteit

In veel gebouwen is het slecht gesteld met de luchtkwaliteit. De co2- en fijnstofconcentraties zijn te hoog, een lage luchtvochtigheid zorgt voor klachten aan ogen en luchtwegen en er wordt energie verspild door een slecht functionerende klimaatregeling.

Meten is weten. Loqio levert sensoren om luchtkwaliteit, bezetting en vele andere omgevingswaarden in kaart te brengen, eenvoudig draadloos te installeren in elk gebouw.

Meer over sensoring »

Gebouwdashboards

Breng gebouwprestaties tot leven

De vooruitstrevende en duurzame ambities van jouw bedrijf mogen gezien worden. Onze dashboards voor mobile, desktop en tv geven je inzicht in de prestaties van je gebouw en creëren bewustzijn bij werknemers en bezoekers.

Meer over gebouwdashboards »

Over ons

Oplossingen voor een duurzame toekomst

De energietransitie stelt ons voor enorme uitdagingen. In 2030 moet de utiliteitsbouw 1 megaton co2-reductie realiseren en zijn alle nieuwe personenauto's elektrisch. Ons energiegebruik moet efficiënter en de overgang naar all electric oplossingen voor verwarming en mobiliteit stelt hogere eisen aan het energiemanagement van gebouwen.

Tegelijkertijd ontstaan er ongekende mogelijkheden door digitalisering en ontwikkelingen op het gebied van internet-of-things.

Loqio brengt deze ontwikkelingen bij elkaar. Met oplossingen voor energiemanagement, sensoring en gebouwdashboards maken wij gebouwen slimmer en gezonder, en helpen we bedrijven om de kansen van een nieuwe duurzame tijd optimaal te benutten.

Meer over ons »

Neem contact met ons op

Heb je vragen over energiemanagement, sensoren, dashboards en slimme gebouwen? Wij helpen je graag verder.

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op.